Headerafbeelding

CV Ketels

ONDERHOUD & REPARATIES

Het is verstandig om je CV-ketel jaarlijks te laten controleren. Zo verklein je de kans op storingen. Wij bellen onze klanten ieder jaar op voor een onderhoudsbeurt, zelf hoef je er dus niet aan te denken. Nog geen klant maar heb je wel interesse? Bel ons dan gerust op voor een afspraak!

Is jouw CV-ketel defect? Dan komen we zo snel mogelijk om het te repareren. Vandaag bellen is vandaag maken, want we willen jou niet in de kou laten zitten!

NIEUW & VERVANGEN

Zoek je een nieuwe CV-ketel? Wil je de bestaande CV-ketel vervangen? Wij kunnen je adviseren welk soort ketel voor jouw woonsituatie het meest geschikt is en wat past bij de installatie die reeds is geplaatst. We komen bij jou thuis om het werk op te nemen en doen vervolgens een passend aanbod.

INREGELEN CV-INSTALLATIES

Je hebt net een zuinige CV-ketel gekocht, maar je hebt het idee dat deze ketel eigenlijk niet zo zuinig is. Dat kan komen doordat de ketel niet is ingeregeld; de zuinige ketel dient namelijk afgesteld te worden op de bestaande kranen. Wij brengen die CV-installatie weer in balans. Zo bespaar je, afhankelijk van jouw woonsituatie, al snel tientallen tot honderden euro’s per jaar!

Woon je in het buitengebied en heb je daarom geen aansluiting op aardgas? Geen probleem, we kunnen de CV-ketel ombouwen naar propaangas.

ONDERHOUDSCONTRACT

Iets waar je waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent, is het onderhouden van je CV-ketel. Toch is dit belangrijk voor een langere levensduur van de ketel en om defecten en storingen te voorkomen. Daarom hebben wij de oplossing; een onderhoudsovereenkomst. Wat dit betekent? Wij bellen jou ieder jaar op als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo hoef jij nergens meer aan te denken.

Het is zelfs mogelijk om ook de storingsuren hierin mee te nemen. Zo weet je vooraf wat je per jaar betaalt. Handig toch?! Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.